dinsdag 25 oktober 2011

Boze Wolf!


De Grote Wolf had veel vrienden en deed geen vlieg kwaad. Maar de dag dat hij Grootmoeder een bezoekje bracht, veranderde alles. Grootmoeder en hij zaten gezellig te praten, toen de deurbel luid rinkelde. Grootmoeder schrok en viel in de muil van de Grote Wolf. De Grote Wolf was radeloos en vermomde zich als Grootmoeder. Door een ongelukje kwam ook Roodkapje in zijn muil terecht. Uit schrik voor de jager verstopte de Grote Wolf zich bij de zeven geitjes en de drie biggetjes...

Dit hilarische verhaal dat de klassieke sprookjes op hun kop zet werd geschreven door Jonas Boets met illustraties van Nils Pieters, uitgeverij De Eenhoorn. Arne en Gwen, twee jonge theatermakers, verbeelden dit verhaal in een kleine, intieme voorstelling waarin ritme en humor centraal staan.

Deze voorstelling is bedoeld voor gezinnen met kinderen tussen 5 en 9 jaar, duurt ongeveer 45 minuten en gaat door op zondag 27 november om 11u in de bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt dus vooraf inschrijven is noodzakelijk! Dat kan aan de balie in de bib, via telefoon (09/372 55 75) of via e-post (bibliotheek@lovendegem.be).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten