dinsdag 23 november 2010

Infosessie DAISY + Audiokrant: 6 december om 14u in de bib!

De Audiokrant is een dagelijkse krant in audioformaat op cd-rom. De abonnee luistert naar zijn krant op een DAISY-speler of via DAISY-software op zijn computer. Deze krant bevat nagenoeg de volledige kranteninhoud van De Standaard of Het Nieuwsblad en wordt elke dag bezorgd via de verdeling van de zwartschrift-kranten. Er zijn plannen om de krant ook via het internet te verspreiden.

DAISY betekent dat in de krant een structuur aangebracht is die toelaat gemakkelijk doorheen de krant te bladeren, net zoals de ziende lezer dat doet. Om bij het lezen van de krant optimaal gebruik te kunnen maken van DAISY, is het van het grootste belang zelf kennis te maken met de Audiokrant. Dit kan door telefonisch of via onze website een proefweek aan te vragen. Beter nog is een infosessie bij te wonen tijdens dewelke in kleine groepjes aangeleerd wordt hoe de Audiokrant het gemakkelijkst gelezen kan worden.

Kamelego vzw organiseert in samenwerking met de Luisterpuntbibliotheek een informatiesessie op maandag 6 december, van 14u tot 16u in de bibliotheek.

Mocht u interesse hebben om deze infosessie bij te wonen, inschrijven kan via de website www.kamelego.be/infosessies of telefonisch op het nummer 02/467.27.66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten